sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Makrameepöllö

Hyvää alkanutta vuotta :). Nyt on taas hyvä aika aloittaa uusia projekteja, kun on joulu vuoden vaihtuminen takanapäin. Pyhien aikaan on kiva vain rentoutua. Nyt on alkanut jo kovasti tekemään mieli tehdä kaikennäköisiä käsitöitä. Sain joululahjaksi makramee kirjan. Olen kovasti innostunut makrameen maailmasta ja erilaisista solmuista. Kirjassa on tosi kiva makramee-verhom malli. Olen aloittanut verhon tekemisen, mutta on vielä kovasti kesken. Moppilanka, jota käytän siihen loppui kesken. Sitä ei löytynyt täältä käsityöliikkeistä, vaaan piti laittaa tilaukseen. Laitan kuvia työstä myöhemmin, kunhan pääsen jatkamaan sitä. Tein tässä välissä makrameepöllön, jonka ohjeen löysin netistä. Minusta tämä on aika hauskan näköinen.2 kommenttia:

  1. Olen onnekseni löytänyt sinun inspiroivan käsityöblogisi.Olet kyllä ahkera ja kätevä käsityöihminen. Odotan aina innolla mitä olet taas tehnyt ja haaveilen tekisinkö/osaisinko itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Onpa kiva kuulla, jos olet tykännyt. Olen sellainen harrastelija ja tykkään kokeilla monenlaisia juttuja. Ideana tässä onkin että saisi muitakin innostumaan käsityön ihmeelliseen maailmaan. Minulta voi kysyä neuvoja jos on sellaista jossa osaan auttaa. Piakkoin tulossa pari kivaa postatusta:)

      Poista