maanantai 25. syyskuuta 2017

Virkattu poncho

Tein virkkamalla ponchon, jonka ohjeen löysin Novitan sivuilta. Ohjeessa poncho oli tehty Novitan teddy-langasta. Tätä lankaa ei ole enää ollut myynnissä. Löysin novitan langoista ihanan pilvi-langan, joka sopi mainiosti tähän työhön. Lanka on ihanan pehmeä. Tein työn nro 7 koukulla. Tarkoituksena olisi tehdä myös mustasta pilvi-langasta samanlainen. Lisäsin kolmella viimeisellä kierroksella yhden silmukan joka ketjusilmukkalenkkiin, niin ponchon sai kivasti levenemään alaspäin.


9 kommenttia:

  1. Tää on kyllä nätti!
    T. Aini

    VastaaPoista
  2. kiitos:) on ihanan pehmeä ja lämmin. Pitäisikin aloittaa sen mustan ponchon tekeminen :)

    VastaaPoista
  3. Täälläkin pukkaa ponchoa sinun inspiroimana;) Anne

    VastaaPoista
  4. nätti on ja olis pilvi lankaakin vaan mistä löydän ohjeen sillä olen vasta alkanut virkata joten aika uusiavuton tekijä. kuvasta en osaa tehdä onko siihen ohje olemassa

    VastaaPoista
  5. http://arkisto.novitaknits.com/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=90859

    VastaaPoista
  6. http://arkisto.novitaknits.com/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=90859

    VastaaPoista
  7. kiitos neuvosta nyt voin harjoitella sitä minulla olevasta pilvi-langasta mustana . tätä ohjetta olen kaivannut joten ihanaa ja tuhannesti kiitoksia vielä. aloitteva virkkaaja ja kutoja nyt kun on aikaa tehdä mitä haluaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos löysit sopivan mallin. Saitko auki tuolla osoitteella? Ei tullut tuohon niin kuin luulin. Jos tarvit jotain neuvoja niin voi kovasti kysyä:) Mukavia hetkiä käsitöiden parissa

      Poista
  8. Hei olipa ihana poncho ja nyt kipeästi kaipailen ohjetta. Jostain syystä en saa tolla osoitteella sivua (ohjetta) auki. Olis tarve 2viikon päästä saada hautajaisiin kyseinen valmistamani poncho. Help!!!

    VastaaPoista