sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kaarisilta ja kivipuro

Kevät on jo pitkällä ja pian saapuu kesä. Nämä kuvat on otettu viime kesänä. Mieheni teki meille muutama vuosi sitten pienen kaarisillan. Ideana oli tehdä kuiva kivipuro ja kivipuron päälle kaarisilta. Mielestäni toteutuksesta tuli tosi kiva. Kivet lähtee pläkkiämpäristä, jatkuu sillan alta ja laskeutuu takana olevaan ojaan.  Kivien alle on kaivettu matala ura, jonka päälle on sitten laitettu suodatinkangas ja kivet ladottu kankaan päälle. Sillan kaiteet mieheni toteutti paksusta hamppuköydestä. Pihamme rakentaminen lähti etenemään kaarisillasta. Sen jälkee on tullut kaaripenkki ja toinen kaari, jonka läpi tullaan puutarhaan. Puutarhaamme tuli pieni mökki ja sen jälkeen ihana pieni maitolaituri, jonka mieheni teki viime kesänä. Näistä laitan kuvia myöhemmin. Ihanaa kun pian pääseee toteuttamaan uusia ideoita puutarhaan. Sitten käsityöt jääkin hetkeksi tauolle:)


4 kommenttia:

 1. Voi kun olisi jo kesä! Olet kyllä tehnyt puutarhaasi ihania toteutuksia ja aina vaan ilmestyy uusia juttuja. Innolla jo odotan mitä seuraavalla vierailulla löytyy. t. Anne

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Ideoita riittää:) Kestää aina hetken ennenkuin saan tuon mieheni innostumaan ja toteuttamaan. Onneksi on ollut innolla mukana.

  VastaaPoista
 3. Hänellä on kyllä taidot toteuttaa noita sinun ideoitasi! t. Anne

  VastaaPoista
 4. Sopii kyllä tosi hyvin tuohon maastoon. Pääsee niin hyvin esille. Todella kaunis! T. Aini

  VastaaPoista